2012-01-30

Golunch; SmokedSalmonSUSHI + StrwaberrySmoothie till efterratt
Sitter och pluggar for tillfallet, har lite att catcha up. Det blev inte mycket till plugg i helgen..
    .. . men det blev desto mer hockey & VINST!!! Vi vann igar i vara Breast Cancer Jerseys, kandes kanonbra!
Dock budade jag aldrig hem min troja :(

Ha en bra start pa veckan gott folk!
 

2 kommentarer:

  1. Kul grej det där med tröjorna!! Välgörenhet verkar stort där borta. Är folk mer benägna att hjälpas åt eller är det bara för att det se bra ut utåt? Ärligt... Här i sverige såg jag en lista i tidningen metro igår över vad som gör oss lyckliga, då kom typ familjen, sex osv rätt högt upp och välgörenhet komm näst sist!! Fatta vad dåligt. Man borde ju må bra av att känna att man kan hjäpa andra. Själviska svenskar...
    snyggt att du firade med en rosa efterrättt, bröstcancern till ära. Den där sushin, är den gjord på kallrökt lax tror du?
    Kram maja

    SvaraRadera
  2. Ja jatteroligt!! Man blir taggad av sant! God ja, det ar volunteer saker hela tiden verkligen!! Jag larde mig det i min internationella engelska class forra veckan ocksa, att alla ar sa hjalpsamma har och volunteer och gora nagonting gott ar en sjalvklarhet har! Ett stort + for Amerika!!
    Ja, laxen maste vara kallrokt.. Den var jattegod! Det var gurka, cream cheese och lax. Det kopte jag for mina points som ni kmr fa anvanda & det finns massa andra sushi sorter ocksa!! :) Det enda som var - med sushin var att gingern (som ar sa goood) tog slut efter forsta tuggan.

    Kram K

    SvaraRadera