.. . äntligen u t o m l a n d s r e s a bokad!
Det blir grekland/kefalonia på lördag men min älskling! :)
bara en jobbdag + lite packning & handling kvar!
Får inte glömma kaviar & snabbkaffe, påmin mig.
Invigde jobb-gymmet imorse, riktigt fräscht!
Hoppas på en fin dag!
/K
(& nej, jag har inte slutat bakat. gjorde AXA´s chokladbollar igår
(två min jobb för så goda verk får +++++), i receptet står det
1 dl socker & det är på tok för mycket, ½ dl skulle bli perfa!
& idag ska vi göra cookie- rabarber- pajen)
Tack så mycket för din kommentar ^^
SvaraRaderaAngående vaniljpulvret så tycker jag att det blir allra bäst om man värmer det. Då utvecklas smakerna betydligt mer än när det är kallt. Sen håller jag med om att det inte riktigt smakar som man tänker sig att vanilj ska smaka. Jag tror dock att det beror lite på att man kopplar ihop vaniljsmak med söta saker. För så gott som allt man har vanilj i har man ju också socker i. Du kan ju alltid testa att ha i lite socker eller honung i yoghurten och se om det smakar mer som vaniljyoghurt ^^ Det där blev lite långt och invecklat men men ^^ Jag tycker hur som helst att vaniljpulver är supergott!